First-Case aanwezig tijdens Data Centre World in Londen

Home » First-Case aanwezig tijdens Data Centre World in Londen » Nieuws » First-Case aanwezig tijdens Data Centre World in Londen

 

Data Centre World (DCW) is een jaarlijks terugkerend event. Tijdens dit event laten toeleveranciers aan de datacenter wereld zien welke toekomstige technologische ontwikkelingen er zijn.
Het is een conferentie, tentoonstelling, netwerkhub en een platform voor nieuwe producten die de voordelen van ontwikkelingen in het datacenter presenteren aan een enthousiast publiek.
Welk niveau van datacenter u ook hebt, u kunt het op een of andere manier beter beheren en dat moet bij Data Center World zijn. Dit jaar zal dit evenement u een ongeëvenaarde reeks van toonaangevende leveranciers van de datacentersector bieden. duizenden uren gratis content van toonaangevende professionals in de branche en eersteklas mogelijkheden voor peer-networking.

First-Case is door een partner gevraagd om op de stand te staan samen met onze collega’s van onze Engelse vestiging, First-Case UK.

Dinsdag 20 maart zijn wij vertrokken naar Londen om de stand op te bouwen.
Woensdag 21 en donderdag 22 maart hebben we veel bezoekers mogen verwelkomen. Heel veel bezoekers uit Nederland wisten ons te vinden.
In de avond was er voldoende gelegenheid om bij te praten met bekenden en nieuwe contacten.
Al met al kijken we terug op een geslaagde beurs.
Via deze weg willen we iedereen bedanken die de moeite heeft genomen om ons op de beurs op te zoeken.

(v.l.n.r. Alex Heemskerk van First-Case Nederland en Dave Kent van First-Case UK)

in Nieuws door evz Commentaar is uitgeschakeld