Montage

Home » Portfolio Items » Montage
First-Case Assembly Montage

First-Case heeft een team van vaste monteurs in dienst om alle denkbare opdrachten aan te pakken. Tevens verzorgen wij de gehele logistieke operatie van opdrachtgever via leverancier naar uw klant. Een overzicht van de werkzaamheden:

  • Elektra
  • Koeling
  • Piping
  • Logistiek
  • Installeren
  • Verbouwen
  • Verhuizen
  • Begeleiden
  • Instructie

 

Deze werkzaamheden kunnen door ons als onderaannemer uitgevoerd worden met ons eigen personeel. Het is echter ook mogelijk dat wij deze werkzaamheden als projectbegeleiding uitvoeren met uw personeel.

 

Een aantal van deze werkzaamheden opgesplitst per toepassing:

UPS

Stroomstoringen komen in ons land gelukkig niet vaak voor. Als de stroom uitvalt, heeft dat echter rampzalige gevolgen voor uw servers. Zelfs een kortstondige storing kan leiden tot dataverlies of defecte apparatuur.

First-Case is specialist in het implementeren van een noodvoedingsplan voor uw toepassing. Wij zijn door meerdere bedrijven gecertificeerd om batterijen voor UPS systemen te installeren.

 

Batterijen

Batterijen zijn het meest gevoelige onderdeel van uw UPS. Batterijen dienen minstens elk half jaar onderhouden of gekalibreerd te worden en gaan slechts enkele jaren mee. Of u nu een enkele UPS heeft of een compleet datacenter met UPS batterijen, First-Case transporteert, plaatst en installeert deze voor leveranciers.

Bij het vervangen van een UPS batterij volgen wij de procedure van de UPS fabrikant om er zeker van te zijn dat de batterij weer lang mee gaat. Wij gebruiken alleen originele batterijen of batterijen die minimaal voldoen aan de specificaties van de UPS fabrikant. Verder voert First-Case nul metingen en batterijcontroles uit.

Service overeenkomst
Indien gewenst komt First-Case elk half jaar langs om de conditie van uw UPS te inspecteren en indien nodig onmiddellijk de batterij te vervangen.

 

Koeling

Het plaatsen, installeren, monteren en aansluiten van koelsystemen. Voor DataCenters en andere toepassingen.

 

Datacenter inrichting

Het (her)inrichten of verhuizen van een datacentrum is qua logistiek geen sinecure. De kabinetten zijn groot en zwaar, een UPS is zo mogelijk nog zwaarder. Al snel worden er kilometers kabel verwerkt en de downtime dient zo kort mogelijk te zijn. Bij zo’n operatie zijn er verschillende partijen betrokken die nauw moeten samenwerken.

First-Case kent deze uitdagingen als geen ander. Wij zorgen dat de neuzen van de verschillende deelnemers aan zo’n operatie dezelfde kant op wijzen. Verder kunnen wij in korte tijd extra personeel inzetten, het transport verzorgen en zonder zorgen het geheel binnen de afgesproken tijd opleveren.

 

Hot/Cold Aisle

Wij zijn gespecialiseerd in het op maat maken van afscheidingen voor koude en warme straten. Ook speciale oplossingen voor plafonds en bijzondere afscheidingen zijn geen probleem voor ons. Meer informatie.

 

Een kleine indruk van door ons reeds uitgevoerde werkzaamheden:

Selecteer één van bovenstaande afbeeldingen voor een grotere weergave / gallery presentatie