Rentaload gaat samenwerking aan met First-Case

Home » Rentaload gaat samenwerking aan met First-Case » Nieuws » Rentaload gaat samenwerking aan met First-Case

Het Europese loadbank-verhuurbedrijf Rentaload is een samenwerking aangegaan met First-Case Services. Ab Vingerling van Rentaload zegt hierover: “De belangrijkste drijfveer voor Rentaload is om onze klanten de beste producten te leveren maar zeker ook de service daar omheen. Daarom is Rentaload zeer verheugd met de nieuwe samenwerking tussen Rentaload en First-Case Services.”

Rentaload gaat samenwerking aan met First-Case

Rentaload gaat samenwerking aan met First-Case

Vingerling vervolgt: “Ad Smulders van First-Case en zijn team zetten zich al jaren in om de Nederlandse datacenterbranche te bedienen met eersteklas leveringen, waardoor hun services constant verbeteren en groeien. Door onze krachten te bundelen geven wij een toegevoegde waarde aan deze markt. Zeker nu met onze nieuwe, slimme en low delta-T loadbank series.”

Rentaload zal daarom beginnen met het bouwen van een voorraad in het First Case-magazijn en vertrouwen op hun bekwame team om de juiste added value aan te bieden zoals interne loadbank tests, on-site installaties tot met het helpen bij IST-inbedrijfstellingstesten.

Deze nieuwe samenwerking is een onderdeel van onze ‘FLAP-weg’ uitrol, met magazijnen en lokale teams in de buurt van Londen, Parijs, Frankfurt en Amsterdam.

Voor meer info:

Rentaload: ab.vingerling@rentaload.com tel. +31625108422
First-case: planning@first-case.nl tel. +31174-221161

in Nieuws door Johan Voois Commentaar is uitgeschakeld