Unica Fastcom en First-Case tekenen samenwerkingscontract

Home » Unica Fastcom en First-Case tekenen samenwerkingscontract » Nieuws » Unica Fastcom en First-Case tekenen samenwerkingscontract

Zoals vermeld in datacenterworks.nl:

 

Unica Fastcom en First-Case gaan een samenwerking aan. De bedrijven bundelen hun krachten op het gebied van de bouw en inrichting van datacenters.

Paul Ike - directeur Unica FastcomVolgens Paul Ike, Managing Director van Unica Fastcom, is het kersverse partnership met First-Case een logisch gevolg van de strategie van Unica Fastcom. “Door samen te werken met gespecialiseerde partners kunnen we onze klanten nationaal en internationaal beter van dienst zijn. De contacten met First-Case bestaan al geruime tijd en zijn goed. De transparante, no-nonsense aanpak van First-Case sluit naadloos aan bij ons eigen beleid, zodat we een goed gevoel hebben bij deze samenwerking.”

Ad Smulders - First CaseAd Smulders, oprichter en CEO van First-Case, ziet de samenwerking eveneens als een mooie kans. “De aanpak van Unica Fastcom en de toekomstplannen van onze nieuwe partner op het gebied van innoverende oplossingen in de White Space van het datacenter zijn een goede aanvulling op de huidige werkzaamheden. Met de flexibele inzet van gespecialiseerd personeel op het gebied van montage, intern transport, projectmanagement en speciale industriële schoonmaak in de datacenters kunnen wij Unica Fastcom versterken. Verder zijn we met First-Case actief voor verschillende partners in de Benelux, wat voor een uitbreiding van de afzetmarkt kan zorgen.”

in Nieuws door evz Commentaar is uitgeschakeld