PowerShield

Home » Portfolio Items » PowerShield

Gegarandeerde beschikbaarheid

Zorg ervoor dat uw stand-by batterijen ook werkelijk stand-by zijn. Datacenters, financiële dienstverlening, de zware industrie, communicatie en transport zijn alle kritieke diensten die afhankelijk zijn van een continue energievoorziening en zij kunnen het zich niet veroorloven om in het donker te komen zitten.

PowerShield biedt Batterij Management Systemen die de batterij voortdurend monitoren en beschermen voor een vlekkeloze werking wanneer de UPS wordt ingeroepen om uw bedrijf kritische systemen up en running te houden. PowerShield monitort, analyseert, beheert en rapporten. PowerShield biedt business continuïteit, vermindert de reputatierisico’s en stelt u in staat om te besparen op onnodige routinematige vervanging.

 

Belangrijkste Voordelen

  • Beschermt uw bedrijf tegen verliezen
  • Maximaliseert de levensduur van de batterij
  • verhoogt de veiligheid
  • Biedt 24/7 alarmmelding
  • Zorgt voor nauwkeurige real-time informatie
  • Vermindert onderhoud & vervangingskosten
  • Bespaart tijd en verbetert de betrouwbaarheid
  • Verbetert de veiligheid opsite

 

PowerShield Batterij Management

PowerShield Battery Management is de meest complete en flexibele Batterij Management Solution beschikbaar op de markt vandaag. Door de modulaire opbouw van de PowerShield oplossing kunt u al uw geïnstalleerde batterijen monitoren, of het nu gaat om een enkele batterijstring, een multi-systeem site of al uw sites over de hele wereld, zelfs de startbatterijen van uw generatoren. Alle informatie van uw systeem kan worden vastgelegd met behulp van PowerShield’s uitgebreide management software suite genaamd LiNK.

PowerShield systemen kunnen in uw Building Management System of DCIM-software worden opgenomen. Elk systeem kan worden uitgerust met een ModBus- of SNMP communicatiepoort, zodat meting van alle relevante parameters van elk blok, string en batterij ook in uw beheer-programma beschikbaar zijn. De gemeten waarden worden opgeslagen in de centrale database waaruit uitgebreide en nauwkeurige informatie over batterijen kunnen worden opgehaald. Dit kan niet alleen worden gebruikt om een bestaand alarm te identificeren, maar ook de trend van de individuele blokken. Naast deze trending informatie slaat het PowerShield systeem ook elke geplande of ongeplande ontlading van de batterij op. Dit stelt u in staat om in detail de real-time prestaties van uw batterij onder belasting te zien en een weloverwogen oordeel over uw batterijenconditie te maken.

Als u een expert nodig hebt om te adviseren of u te helpen bij het onderhoud van uw geïnstalleerde batterijen, biedt PowerShield in samenwerking met de lokale partner de Remote Reporting Service aan. Met deze service worden uw batterijen gecontroleerd en proactief onderhouden en is het risico van een batterijstoring teruggebracht tot het absolute minimum.

 

Selecteer één van bovenstaande afbeeldingen voor een grotere weergave / gallery presentatie

URL: http://www.powershield.com/