Unica Datacenters

Home » Portfolio Items » Unica Datacenters

 

De oplossing voor uw databeheer vraagstuk

Een oplossing voor elk denkbaar databeheer vraagstuk vindt u bij Unica, de businessunit Datacenters is gespecialiseerd in de technische infrastructuur van datacenters. Door heel Nederland adviseert, ontwerpt en bouwt Unica Datacenters betrouwbare, veilige en technisch hoogstaande web hostingcenters, computerruimten en datacenters.

Dit doet Unica als hoofdaannemer met een projectteam dat volledig op maat ingericht wordt. Via een zogenaamde quickscan-analyse worden uw specifieke wensen en situatie snel inzichtelijk gemaakt. Na deze analyse, presentatie van het plan van aanpak en akkoord op de begroting, zorgt Unica Datacenters snel en vakkundig voor een datacenter dat (weer) voldoet aan de hoge eisen van deze tijd.

Unica Datacenters is daarnaast uw partner bij de uitbreiding en/of ‘upgrade’ van uw huidige datacenter. Want voor optimale prestaties en beschikbaarheid is goed beheer en het plegen van periodiek onderhoud geen keuze maar noodzaak. Hiermee waarborgt u de continuïteit van uw organisatie en uw data.

URL: https://www.unica.nl/over-unica/gespecialiseerde-bedrijven/unica-fastcom.aspx